Over mij

Carina HoniahakaIk ben Carina , ‘Brenger van Wind’ en ik heb in 2014 Honiahaka opgericht, waarin ik mijn creativiteit en liefde kwijt kan voor de oorspronkelijke bewoners van de Amerika’s (Turtle Island)  en voor de natuur.

Ik ben altijd een creatieveling geweest en houd ervan om iets te scheppen, maar wil ook graag mensen bewust maken van de kracht van stenen en natuurproducten en hoe die je leven positief kunnen beïnvloeden en reinigen.

De naam Honiahaka komt van de Cheyenne, de ‘Native Americans’ die in het Noorden en midden van de Verenigde Staten wonen en betekent ‘kleine wolf’.

Al vanaf dat ik een jong meisje was, voelde ik mij verbonden met de wolf. De wolf is een belangrijk totemdier van mij en speelt een zodanige rol in mijn leven, dat ik de naam Honiahaka heb gekozen. Deze kleine wolf staat voor het kleine kind in ieder mens, in jou, dat ik met behulp van mijn gemaakte krachtvoorwerpen en healings wil helen, zodat jij alle ballast kan loslaten en helemaal kunt worden wie je bedoelt was te zijn.

Volgens de Heilig Maya 260 dag en kalender, ben ik een Blauwe Hand. Een Blauwe Hand betekent: Een heler en iemand die met zijn handen moet werken om in zijn of haar kracht te staan. Dát is wat ik met Honiahaka doe. Mijn creatieve kant uiten en helende producten verkopen en healings aanbieden om jou helemaal in jouw kracht te zetten!

Ik ben regelmatig op markten en festivals te vinden en ga het komende jaar ook workshops organiseren. Meer informatie zal op deze site te zijner tijd te vinden zijn. 

Heeft u vragen over de healings? Heeft u een bepaald idee? Heeft u een verzoek voor een (muur)schildering, een bepaald sieraad of ander product: Neem dan gerust contact op. Ik maak het graag!

♥  AHE  MITAKUYE OYASIN ♥

Carina