Over mij

Carina HoniahakaIk ben Taté Tanika, ‘Brenger van Wind uit de oudheid’ en ik heb in 2014 Honiahaka opgericht, waarin ik mijn creativiteit en liefde kwijt kan voor de oorspronkelijke bewoners van de Amerika’s (Turtle Island), voor het Sjamanisme  en voor de natuur. 

Al jaren ben ik verbonden met de Lakota ‘way of life’, ben ik vuurvrouw en watergieter bij zweethutten en zing ik Lakota Songs. In 2020 heb ik mijn diploma voor de HBO opleiding tot Trancehealer ontvangen bij de Spirituele Nationale Unie.

Ik ben altijd een creatieveling geweest en houd ervan om iets te scheppen, maar wil ook graag mensen bewust maken van de kracht van stenen, totems en natuurproducten en hoe die je leven positief kunnen beïnvloeden en reinigen. 

De naam Honiahaka komt van de Cheyenne, de ‘Native Americans’ die in het Noorden en midden van de Verenigde Staten wonen en betekent ‘kleine wolf’.

Al vanaf dat ik een jong meisje was, voelde ik mij verbonden met de wolf. De wolf is een belangrijk totemdier van mij en speelt een zodanige rol in mijn leven, dat ik de naam Honiahaka heb gekozen. Deze kleine wolf staat voor het kleine kind in ieder mens, in jou, dat ik met behulp van mijn gemaakte krachtvoorwerpen en healings wil helen, zodat jij alle ballast kan loslaten en helemaal kunt worden wie je bedoelt bent te zijn! 

Volgens de Heilig Maya 260 dag en kalender, ben ik een Blauwe Hand. Een Blauwe Hand betekent: Een heler en iemand die met zijn handen moet werken om in zijn of haar kracht te staan. Dát is wat ik met Honiahaka doe. Mijn creatieve kant uiten en helende producten verkopen en healings aanbieden om jou helemaal in jouw kracht te zetten!

Ik ben regelmatig op markten, festivals en bij zweethutten te vinden, geef workshops en binnenkort ook opleidingen.  Informatie hierover zal op deze site te vinden zijn. 

  • Heeft u vragen over een consult of workshop?
  • Heeft u de roep van de drum gehoord en wilt u meer informatie?
  • Heeft u een bepaald idee? Heeft u een verzoek voor een (muur)schildering, een bepaald sieraad of ander product?

Neem dan gerust contact op. Ik maak het graag!

♥  AHE  MITAKUYE OYASIN ♥

Taté Tanika